Ero
Rakkaus muuttuu suruksi
suru muuttuu kyyneliksi
kyynelet haihtuvat.
Miten olisin osannut rakastaa paremmin.

Oraakkeli jäniksen hahmossa

TVO - pääosin maanalaista menoa vuodesta 1956

Kimmo, 24.12.2009

Lopunajan tekstiilejä

lopunajanpaita

Loppu lähestyy ja nyt lopunaikojen tuloon voi varautua asianmukaisin pukinein. TVO:lla ja Turun Levykauppa X:ssä on myynnissä festivaalituotteet: t-paita 12 e, kassi 4 e, lippis 8 e ja kangasmerkki 2 e.

Kimmo, 19.11.2009

Kirje Joulupukille

tyttöjen joulujuhla

Joulukuun ensimmäinen viikko on täynnä osakunnallista toimintaa. Perjantaina 4. joulukuuta tytöt juhlivat jälleen kerran maineikkaassa Grrrl Revolution Christmas Partyssa. Sitä seuraa 5.12. perinteikäs TVO:n pikkujoulu, jossa itse Joulupukki on vieraillut joka ainoa kerta 1920-luvulta alkaen. Menneitä sukupolvia muistaen, ja kun edellisistä juhlista on toivuttu, on 6. joulukuuta aika liittyä ylioppilaiden soihtukulkueeseen sotilaiden haudoille.

Kimmo, 10.11.2009

12 tuntia rajua peliä

Mäkelä puhalsi 
pelin poikki.

Kohtuuttoman kova peli ja vastustajan mailasta kiinnipitäminen vievät Khatarinan jäähylle. Ihan hissukseen areenalta ei poistuta: jäähyaitioon menoa edeltää kaksi Khatarinan keikkasettiä ja 14 kaveribändiä TVO:lla 12. joulukuuta kello 14 alkaen.

Ennakkolippuja on kyselty kovasti. Niiden saatavuus selviää ajantaisisimmin Piffitse.

Kimmo, 3.11.2009

Aika-avaruusajan teollisuuden äänimaisemia

inade

Kuolleen musiikin yhdistys toteuttaa 28.11.2009 pitkäaikaisen unelmansa: tumman ambientin legenda Inade esiintyy ensimmäistä kertaa pohjoismaissa. Samana iltana esiintyvät turkulainen äänimaisemamusiikkiveteraani Dystopia sekä oululainen Zoat-äon, jonka soitannassa helisevät tähtien ja galaksien kaiut.

Kimmo, 3.11.2009

TVO:n seniorijuhlat 2009

Seniorijuhlissa on tanssit.

Osakunnan nuoriso ja seniorit juhlivat yhdessä lauantaina 21.11.2009. Perinteikästä juhlaa vietetään nyt viimeistä kertaa tutussa osakuntahuoneistossa, ja juhlaan onkin odotettavissa ennätysosanotto, sillä monien kauniiden muistojen tila puretaan pian. Kannattaa ilmoittautua ajoissa, ilmoittautumislista on esillä TVO:n ilmoitustaululla.

Juhlan ohjelmassa on perinteiseen tapaan mässäilyä, vapaa sana, taidemusiikkia ja tanssit. Uusinta poptaidetta edustaa juhlassa esiintyvä turkulainen 64mula, joka operoi deterministisesti toimivilla Commodore 64 -tietokoneilla. Sunnuntaina päivä alkaa aamusaunassa.

Lisätietoa, menu ja juhlapukuohjeet palstalla.

Kimmo, 21.10.2009

TVO:n flipperimestaruus 2009

Flipperien valmistus päättyi 10 vuotta sitten. Tapahtumaan liittyvä surutyö tehdään sunnuntaina 25.10.2009 kello 16.00 alkavien dokumentaaristen alustusten jälkeen. Kello 19.00 alkavassa turnauksessa ei enää surra, vaan otetaan selvää kuka hallitsee teräskuulien liikkeet muita paremmin. Pelikoneina toimivat tutut Star Trek: the Next Generation sekä Roadshow. Maksuton harjoittelupelimahdollisuus kello 14 alkaen.

Lisätietoa ja illan ohjelma tapahtumapalstalla.

Kimmo, 20.10.2009

TVO:n syyskokous 2009

TVO:n hallitus kutsui syyskokouksen koolle osakuntaan keskiviikoksi 18.11.2009 kello 18.00. Kokouksessa käsitellään tuttuun tapaan tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan hallitus ja muita virkailijoita vuodeksi 2010. Kuraattori ja inspehtori jatkavat useampivuotisilla toimikausillaan.

TVO:n tila-asia tulee esille syyskokouksessa ainakin vuoden 2010 toimintasuunnitelmasta päätettäessä. Mahdollisesti hallitus ja tilatyöryhmä valmistelevat myös päätösehdotuksen tulevasta toistaiseksi väliaikaisesta tilajärjestelystä.

Ehdotus kokouksen työjärjestykseksi, lisätietoja ja kysymyksiä on esillä kokouskutsun yhteydessä keskustelupalstalla.

Kimmo, 28.9.2009

Lokakuu on keikkakuu

Nyt on odotettavissa kuukausi mieli- ja monipuolista menoa sekä useita loppuunmyytyjä keikkoja. Kannattaa saapua siis ajoissa paikalle.

Lokakuun askareet aloittaa S.I.C.K.-noisematinea perjantaina 2.10., jota seuraa post-makaaberi goottisynkkyys lauantaina 3.10.

Seuraavalla viikolla kaikenikäiset pääsevät keikalle torstaina 8.10. Varsinais-Suomen kansanopiston pop- ja rock-iltamaan. Seuraavina päivinä soi pitkästä aikaa punk sekä grind core (K-18).

Perinteisiin vahvistimenpalvontamenoihin on varattu kaksi vuorokautta 16.-17. lokakuuta. Silloin ovat kuulosolut kovilla.

palvokaamme vahvistinta

Perjantaina 23. päivä juhlitaan 13. Poolside Partyssa. TYY:n kulttuuriklubilla tiistaina 27.10. tullee kylään college-bändejä sekä ylioppilaskulttuuriohjelmaa.

Torstaina 29.10. talo tutisee erikoisbrutaalien meksikolaisten ja norjalaisten kuolohevikarjujen saavuttua. Hitaana perjantaina 30.10. doom-iltamissa esiintyvät Lord Vicar, Maria ja Caskets Open. Lauantaina 31.10. poikkigenreinen juhlapäivä tarjoaa jokaiselle jotakin.

doom

Kimmo, 13.9.2009

Prunnin reunalta haudan äärelle

Ensi viikolla on hyvä aika viettää kolme vuorokautta TVO:lla. Torstaina 17.9. kulttuuritarjontapäivät avaa Poolside Party 12. Seuraavina päivinä kuultavissa on heviä ja rockia. Tule sinne, älä ole kalamainen.

vihiä hevistä

rokki raikaa

Kimmo, 3.9.2009

TYS irtisanoi ylioppilaskunnan vuokrasopimuksen

TVO:n häätöpäivä lykkääntyi kuukaudella. Yo-talon osakuntahuoneistosta tulee poistua 31.5.2010. Turun ylioppilaskyläsäätiö (TYS) irtisanoi Turun yliopiston ylioppilaskunnan (TYY) vuokrasopimuksen Yo-talo C:n osakuntahuoneistosta, ja TYY puolestaan irtisanoi huoneistossa alivuokralaisena toimivan TVO:n vuokrasopimuksen.

irtisanomisilmoitus

Irtisanomispäivän jälkeen osakuntahuoneisto aiotaan purkaa TYS:n laadituttaman ja turkulaisten poliitikkojen hyväksymän suunnitelman mukaisesti huolimatta siitä, että silloin hävitetään Erik Bryggmanin suunnittelema juhlatila, joka on ollut tärkeä areena kaupungin kulttuurielämälle yli 50 vuoden ajan. Nykyisestä huoneistosta jää jäljelle vain talon kantavat rakenteet. Tilalle rakennetaan pyöräkellari ja pyykkitupa.

Kimmo, 19.8.2009

Loppu lähestyy, soitto kestää pidempään

Ylioppilastalo C:n peruskorjaus alkoi. Asukkaat poistuvat talosta elokuun loppuun mennessä, ja samalla päättyy arki-iltojen soittoaikarajoite. Syyskuun alusta alkaen TVO:lla voi soittaa valomerkkiin asti joka päivä.

TVO:n pihalla on raksa.
Lopunajan merkki: pihalla hyörii haalarijoukkio selvin päin.

TVO toimii Yo-talossa vappuun 2010 saakka. Sitten on edessä muutto. Näillä näkymin rockklubitoiminta nykymuodossaan päättyy silloin ja osakunnassa keksitään uusia kujeita Turun kulttuuritarjonnan vilkastuttamiseksi.

Kimmo, 21.7.2009

Telakalta kohti käymättömistä korpimaista viimeisiä

TVO:n flipperityöryhmä restauroi osakunnan Star Trek: The Next Generation -flipperin. Kokeile paluuta vuoteen 1993.

Kimmo, 23.5.2009

Yli 50 vuotta täysillä ja sitten loppukiri

Turku hiljenee loppuvuodesta 2010.

Kimmo, 23.5.2009

Etusivu ennen vanhaan

Katso etusivuarkistosta:

Valid HTML 4.0!
Valid CSS!

Informaatiovuo osakunnasta: tilaa tvoaktiivi-sähköpostilista!

☆ ☆ ☆

Lähtisitkö mukaan? Tee ja tue: kannatusjäsenyys kaikille, opiskelijoille varsinainen tai ulkojäsenyys.

☆ ☆ ☆

Osakuntaravintola on esteetön! (Yläkerran sauna- ja kerhotiloihin kulku valitettavasti vain rappusia pitkin.) Tervetuloa!