Dildo on naisen muna.
KM

Oraakkeli jäniksen hahmossa

TVO 2012 – tule ja koe muutoksen aika

Maria 22.11.2012

TVO:n joulunaika - kansan kynttilät liekeissä

Kimmo Makkonen: Joulukuvaelma osakunnassa vuonna 2006
älä kokeile tätä kotona - tee se TVO:lla.

Teviksen perinteistä pikkujoulua juhlitaan jokavuotiseen tapaan 5.12. kello 18 alkaen Ursininkadun osakunnalla. Ruokaa on: jouluapetta saa vetää navan täyteen jo hyvissä ajoin ennen varsinaista joulua, ja nimiehdotuksia kinkuille sopii vielä esittää, toistaiseksi on anonyymeja pyllyjä. Ohjelmaa on: joko harvoin keikkaileva kulttibändi tai musiikkia soittava Käsipyyherullajärjestelmä. Show joka tapauksessa tulee! Monena vuonna on myös ollut virittävä ja valistava näytelmä, onko nyt, tule katsomaan tai kirjoita itse. Lisäksi Joulupukkia yritetään houkutella piipahtamaan. Tuomalla noin vitosen arvoisen lahjan voi itse osallistua houkutteluun, ja palkkioksi toki saa itsekin lahjan. Myös ilman pakettia saa tulla, Pukki ei ehkä sitten muista mutta tontut saattavat. Eikä muuten maksakaan kuin vitosen, kaikki tämä!

Jo ennen pikkujoulua 1.12. alkaa TVO:n perinteisen joulukalenterin luukkujen raottelu, joka kestää aina jouluaattoon saakka. Joka päivä arvotaan yhden luukun avaaja, ja onnekas voittaja saa luukusta paljastuvan palkinnon. Arvonta suoritetaan kello 19.00 paitsi jouluaattona, jolloin se suoritetaan kello 23.59. Mikäli arvontaan vaadittavia kolmea henkilöä ei ole paikalla arvonnan alkaessa, saapuvaisia voidaan odotella vartin ajan. Jos sittenkään riittävästi porukkaa ei ilmaannu, arvonta siirtyy seuraavaan iltaan. Onneaan saa, ja kannattaakin, koittaa vaikka joka päivä.

Tulevaisuuden Antenni 26.11.2012

Avoimet jamit Turun yliopiston Varsinaissuomalaisessa Osakunnassa!

TVO jam XxX -juliste

Tervetuloa soittelemaan:

Talo tarjoaa rummut sekä jonkinmoista perkussiota, basso- sekä kitara vahvistimen ja muutamat halvat koskettimet.
Myös ainakin yksi kitara sekä yksi basso käytettävissä.
Rumpalistin kannattaa ottaa omat pellit mukaan ellei halua soittaa mustasukkaisen rumpalin valvovan katseen alla.
Omat soittimet on kanssa jees, ei toki välttämättömiä.
Soittimet voi jättää yöksi TVO:lle jos haluaa jatkaa muihin juhliin.
Ne pistetään jemmoihin eikä niitä sitten kukaan muu soittele.

Omat juomat mukaan
Omat juomat mukaan
Omat juomat mukaan
Omat juomat mukaan
Osakunnassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat alkoholit tulee ottaa mukaan. Talon puolesta myynnissä limonadia, ykkösolutta, kahvia sekä sipsejä.

Ehkä kaikki eivät mahdu samanaikaisesti lavalle, mutta vuoroaan odotellessa voi pelailla flipperiä, kikkeriä tai lautapelejä. Tai ottaa muuten vaan rennosti ja tutustua osakunnan toimintaan.

Hei, ja ei maksa mittään.

Tule sinne olematta laatikko

Lisätiedustelut: merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki tai Tevis-Palstoitse.

Korkki ja Maria 13.11.2012

TVO:n Seniorijuhla - nuoret ja vanhat yhdessä sekaisin!

Tulevaisuuden Antenni: Seniorijuhlallisuuksia

Jälleen on aika nuorempien civisten ja kokeneempien seniorien kokoontua yhteiseen pitopöytään, kun TVO:lla juhlitaan perinteistä Seniorijuhlaa lauantaina 17.11.2012. Ohjelmassa on helkkyvää laulua, notkuva herkkupöytä, runsain määrin juomaa ja osakuntalaisten taide-esityksiä (ainakin musiikkia), ja varsinaisen juhlan jälkeen tanssijalat vipattavat vähintään aamuvarhaiseen. Nimestään huolimattahan juhla ei suinkaan ole vain harmaahapsien huvittelua, vaan iloinen, osakuntalaissukupolvet yhdistävä karkelo.

Varsinainen ilmoittautumisaika on umpeutunut, mutta jos ja kun juhliminen innostaa, osoitteesta tee kirjain tai merkki kirjain tai merkki kirjain tai merkki kirjain tai merkki kirjain tai merkki kirjain tai merkki kirjain tai merkki kirjain tai merkki miukumauku kirjain tai merkki kirjain tai merkki kirjain tai merkki kirjain tai merkki kirjain tai merkki välimerkki kirjain tai merkki kirjain tai merkki kirjain tai merkki voi tiedustella mahtuvuutta. Lisätietoa Tevis-palstalta.

Ennen juhlaa laitetaan osakunta arvoiseensa kuntoon siivous- ja muuttotalkoissa 14.‑17. päivä. Roina siirretään pois tieltä ja sisustus somistetaan juhlavaan malliin. Jokaisen panos on tärkeä.

Korkki ja Maria 7.11.2012

Uusien ilta osakunnassa

Tulevaisuuden Antenni: Uusien ilta 2012

Oletko uusi TVO:lla? Oletko vanha TVO:lla? Oletko muuten uusi tai vanha? Jos näin on, tai vaikka et kokisikaan kuuluvasi mihinkään edellämainittuun mutta olet muuten vaan utelias, kurkista ihmeessä sisään. Torstaina 15.11.2012 klo 19‑01 TVO:lla pidetään Uusien ilta, johon vanhatkin ovat tervetulleita. Kerhomaisen hengailun keinoin voi tutustua Teviksen toimintaan ja Teviksellä toimiviin tyyppeihin. Mahtava tilaisuus siis soljahtaa osaksi poikkitieteellistä yhteisöä ja luoda kontakteja sekä akateemisiin osaajiin että salonkien pehmoisiin sohviin.

Ohjelmapuolelta tarjotaan flipperien ja kikkerien peluuta, sosiaalisesti rajoittuneille on tarjolla lautapelejä (kimblaajat hillitköön plopsautteluintoaan) ja musiikillisia ambitioitaan voi toteuttaa free jazzin muodossa eli vapaissa jameissa. Osakunta tarjoaa sumppia, vahvemmat juomat saa tuoda itse. Ensimmäisille ja innokkaimmille näkymätön hihamerkki!

Ja jo ennen tätä, tiistaina 13.11. klo 19 alkaen järjestetään TVO:n toiminnan suunnitteluiltama ja hallitustunnusteluja, jotka on tarkoitettu sekä rohkeille heittäytyjille että vanhoille hallituskonkareille, jotka haluavat verestää muistoja. Tarkoituksena on siis kartoittaa, josko keskiviikon 14.11. syyskokousta varten hallituksen kaikille salkuille, ja muutamalle hallitukselle ulkopuolisellekin, saataisiin halukas kantaja, ja mahdollisesti vieläpä sovussa. Toki saa olla innokas ja pyrkiä haalimaan itselleen useita virkojakin, sillä kokouksestahan tulee hillitön, kun kaikista viroista voidaan äänestää vaaleilla. Tule ja vaikuta, itseesi ja TVO:hon.

Tule ja koe Ursininkatu 8E TVO:n vaikutuksen alaisena, kun se vielä on mahdollista!

Kimmo 10.3.2012

Uusi uljas TVO

TVO:n tilatyöryhmä tutustui uusiin tiloihin. Kuva: Korkki.
TVO:n tilatyöryhmä tutustumassa uusiin tiloihin.

TVO muuttaa nykyisistä tiloistaan Turun yliopiston Variasta toiselle puolelle jokea. Varia peruskorjataan ja siipirakennus puretaan uudisrakennuksen tieltä, minkä vuoksi toiminta nykyisissä tiloissa ei voi jatkua. Vuokrasopimus uusista tiloista allekirjoitettiin osakunnan vuosipäivänä 9.3.2012. Uuden TVO:n osoitteeksi tulee Ursininkatu 8 E, jossa sijaitsee osakuntatoimintaan soveltuvaa kerhotalo. Näin TVO etääntyy yliopistoalueesta, mikä muuttaa päiväkahvipuuhat iltapäiväkerhotoiminnaksi.

Uudessa osakuntahuoneistossa on 262 neliömetriä tilaa toimia ja temmeltää. Millä tavoin kaikki tämä tila tullaan hyödyntämään on vielä epäselvää, mutta mahdollisuuksia monenlaiseen on tarjolla. Visionäärien onkin nyt hyvä olla yhteydessä osakunnan hallitukseen, jotta suunnitelmista edetään toteutukseen. Toisin kuin Vanhalla TVO:lla, nyt katto on korkealla. Tulevalle toiminnalle on rajoina oma mielikuvituksemme. Osakunnassa voi esimerkiksi jonglöörata, tehdä niin elokuvastudion kuin -teatterinkin, järjestää klassisen konsertin tai ajaa Yormulaa.

Varian väliaikaisosakuntatiloihin verrattuna uudessa osakuntahuoneistossa on ylellisyyksiä: sekä keittiö että kylpyamme. Sen ansiosta puitteet soveltuvat hyvin esimerkiksi sitsien ja vastaavien juhlallisuuksien järjestämiseen. Kerho- ja kulttuuritoiminta on myös tarkoitus aloittaa oitis, kun muuttomylläkkästä selvitään.

Maaliskuu on TVO:lla talkookuu. Muuttotyöt aloitetaan pian, sillä osakunnalla on paljon tavaraa, joka on tarpeen järjestellä, pakata ja huoltaa ennen kuljetusta uusiin tiloihin. Kyseessä on suuri operaatio, jossa kaikken osakuntalaisten työpanos, niin suurempi kuin pienempikin, on tarpeen. Aivan kaikki nykyiset kalusteet eivät myöskään mahdu mielekkäällä tavalla uusiin tiloihin, ja TVO:lla onkin edessä luopuminen joistakin esineistä, joita olemme käyttäneet ja vaalineet vuosien ajan. TVO tiedottaa käytännön järjestelyistä myöhemmin täsmällisemmin mm. tvoaktiivi-sähköpostilistalla.

Uusi osakuntatila on jälleen väliaikainen järjestely. Rakennuksen omistaja aikoo tehdä kiinteistölle merkittäviä muutoksia lähivuosina. Nyt on ennenaikaista tuumia, kuinka kauan TVO toimii uudessa osoitteessa, mutta kuitenkin vähintään vuoden 2012 loppuun, ja todennäköisesti paljon kauemmin. Tulevaisuudessa ei ole lainkaan poissuljettua, että TVO palaisi Varian kellarikerrokseen peruskorjauksen jälkeen. Se riippuu siitä, kuinka suurta vuokraa Variasta tullaan aikanaan perimään.

Kimmo 1.3.2012

Valkeus ja syksy saa, minä pyllyilen

Pia kuvasi taidetta Teviksen performanssimeiningeissä.

Tiedättekö miten taidetta tehdään? Sitä luodaan jälleen osakunnassa 23.3.2012 järjestettävillä seitsemänsillä perinteisillä syysperformansseilla. Aiempien vuosien tapaan lava on avoinna ja katto korkealla. Tervetuloa tekemään, kokemaan ja nauttimaan. Yleisön ja esiintyjän välillä ei aina ole selkeää rajaa, kumpiakin on odotettavissa paikalle.

Performanssihommiin liittyvistä käytännön asioista, kuten tarvittavasta tekniikasta ja aikatauluista, voi sopia Tulevaisuuden Antennin kanssa. Tarkempia tietoja löytyy Tevis-Palstalta.

Kimmo 13.2.2012

TVO:n 84. vuosijuhla

Laulu helkkyy osakunnan seniorijuhlissa marraskuussa 2011.

Varsinaissuomalaisten laulu helkkyy jälleen riemumielin ja maljamme ovat ylitsevuotavaiset, kun TVO:n perinteikästä vuosijuhlaa juhlitaan Turun Upseerikerholla lauantaina 3. maaliskuuta kello 19 alkaen. Tuttuun tapaan juhlaan laittaudutaan tyylikkästi ja komeasti osakuntanauhoihin sonnustauten, ja pääjuhlan jälkeen tanssitaan osakunnassa aamuun asti, kunnes jatkot muuntuvat postjatkolliseen aikaan aamusaunan löylyissä.

Kaikki osakuntalaiset ja osakunnan ystävät ovat tervetulleita juhlimaan! Ilmoittautuminen on käynnissä ja jatkuu 24. helmikuuta saakka. Ilmoittautumisohjeet ja juhlamenu löytyvät Tevis-Palstalta.

Kimmo 25.1.2012

Uusi TVO on pian entinen TVO

Osakuntalaiset ihailevat näkymiä Varian Tevikselle muutotyön jälkeen keväällä 2010.

Osakunnan tila-asiatilanne on puolentoista vuoden suvantovaiheen jälkeen jälleen myllerryksessä. Varian vierestä puretaan uudisrakennuksen tieltä talo, jonka alla sijaitsevan portin läpi kansa on kulkenut Tevikselle. Purkutyöt alkanevat maalis-toukokuussa 2012, jonka jälkeen sisäpihalle ei liene pääsyä. Sen vuoksi nykyisestä osakuntatilasta ei olisi kuin yksi poistumistie, ja huoneistoa voisi käyttää vain varastona, paitsi jos tilaan tehdään asianmukainen hätäpoistumistie.

TVO:n tilatyöryhmä ja hallitus sekä TVO:n tukisäätiö työskentelevät tulevaisuuden osakuntatilaratkaisun löytämiseksi, mutta nyt tilanteeseen ja tilamahdollisuuksiin liittyy niin suuri määrä erilaisia epävarmuustekijöitä, että pysyvämpää ratkaisua tulevaisuuden osakuntatilasta olisi ennenaikaista spekuloida julkisuudessa. Ei ole myöskään täysin poissuljettua, että TVO jatkaisi nykyisillä sijoillaan Variassa rakennuksen tulevan peruskorjauksen jälkeen, jos tilakustannukset olisivat kohtuullisia.

Näiden osakuntatilaepävarmuustekijöiden vuoksi tulevan kevään toiminnan ja tapahtumien suunnittelu on poikkeuksellisen hankalaa. Toisaalta kun vielä on mahdollisuus tehdä ja toimia, se pitää tehdä hopusti helmikuussa! Kalenterissa on vielä joitakin päiviä vapaana.

Ilman osakuntahuoneistoa tai toimintamahdollisuuksiltaan niukemmassa väliaikaistilassa toimittaessa haasteenamme olisikin kehittää uusia toimintatapoja. TVO:n toiminta jatkuu kyllä, vaikka pysyvän tilaratkaisun löytäminen veisikin aikaa. Tällaisena ajankohtana tarvitsemme rohkeita, mielikuvituksellisia ja luovia ratkaisuja osakuntatoiminnan kehittämiseksi. Kun sellainen juolahtaa mieleesi, ota yhteyttä TVO:n hallitukseen tai osakuntakonkareihin. Silloin toteuttamistapoja voi pähkäillä osaavan ja kokeneen porukan kesken.

Kimmo & Maria 30.12.2011

Minä menen akateemiseen avantoon!

Itämeri Joulun mässäilyistä on lähestulkoon selvitty ja uudenvuodenaaton vastaanottoon valmistaudutaan. Tulevan vuoden osakuntatoiminta on epävarmuustekijöillä kyllästetty tilaongelmien ollessa yhä vailla pysyvää ratkaisua, mutta perinteinen kerhotoiminta jatkuu entisellään. Mikäli maahan suodaan lunta, pulkkakerho kapuaa rinteeseen. Toisaalla kapuaa kiipeilykerho Kiipeilypalatsin seiniä.

Kylmän vuodenajan aktiivisimpana kerhona kokoontuu avantouintikerho Hyiseen syleilyyn. Jos karaistuminen innostaa, kylmääkaihtamattomat kaverit kokoontuvat kerran, reippaimmillaan kahdesti, viikossa lähinnä viikonloppuisin, riippuen autokomppanian ajokkien ja kuskien kunnosta. Seuraava reissu edeltää uudenvuodenaaton valvojaisia. Varusteiksi riittää uima-asu, pyyhe ja vesipullo, uima-asun puutteessa ja kantin kestäessä kalsareitaankin saa toki esitellä. Myös uimarenkaan tai vastaavan pulikoimisvimpaimen saa ottaa mukaan, jos avannon veden lämpö tosissaan miellyttää.

Välineurheilla voi myös pukinein: jotkut tykkäävät käyttää pipoa, sukkia, tossuja tai hanskoja, mutta me emme ole perinteisesti kerhossa näihin kisasääntöjen vastaisiin vilunkeihin turvautuneet. Tyyli on kuitenkin vapaa. Kannattaa huomioida, ettei käytettävissä ole suihkua, joten makeassa vedessä pulikointi täytyy hoitaa jälkikäteen. Neljä euroa kustantaa kerralta, myynnissä myös sumppia ja paakkelseja. Lisätietoja blondeimmalta Mikolta, Tevis-Palstaltakin löytää toisinaan informaatiota.

Kimmo, 30.12.2011

Etusivuarkisto

Tältä etusivu näytti ennen vanhaan:

Valid HTML 4.0!
Valid CSS!

Informaatiovuo osakunnasta: tilaa tvoaktiivi-sähköpostilista!

☆ ☆ ☆

Lähtisitkö mukaan? Tee ja tue: kannatusjäsenyys kaikille, opiskelijoille varsinainen tai ulkojäsenyys.

☆ ☆ ☆

Osakuntaravintola on esteetön! (Yläkerran sauna- ja kerhotiloihin kulku valitettavasti vain rappusia pitkin.) Tervetuloa!