Hauttistisuus on kielitieteellinen hämmennys.

Oraakkeli jäniksen hahmossa

TVO 2014 – punotaan yhdessä tulevaisuuden köyttä

Kimmo 2.12.2014

TVO:n pikkujoulu 2014

Pipari, kynttilä ja kuusi

TVO:n pikkujoulua vietetään aina joulukuun viidentenä päivänä, ja tänä vuonna perinteikäs juhla järjestetään Yo-talo B:n osakuntatilassa. Ohjelmassa on tuttuun tapaan teatteria, jouluateria ja glögikattilallisia. Paikalle odotetaan saapuvaksi itse Joulupukkia, joka kuuleman mukaan on kertonut kilttien nuorten tuovan mukanaan hieman annettavaa.

Tilaisuuteen on pääsymaksu 5 euroa. Lisätietoa ja ihmettelyä Tevis-Palstalla.

Sara 21.9.2014

Mikä on vuoden kuumin muotiuutuus?

TVO-t-paita 2014

Ne ovat täällä! TVO:n painotuoreet komiat T-paidat väreissä MUSTA. Hinta 12 €. Saatavuus nyt: levykauppa 8raita ja Asema. Kuun vaihteesta: Levykauppa äx. Koot: S-XXXL. Postitse kauemmas osoitteesta merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki.

http://www.asematurku.fi/
http://www.8raita.fi/
http://www.levykauppax.fi/turku/

 

Mikä on TVO:n tila-asiantila?

Katso uusimmat kuulumiset Tutka-verkkolehden 11.9.2014 julkaistusta haastattelusta.

B-juliste 31.5.2014

TVO-näyttely B-galleriassa

TVO-näyttely 30.5.-15.6.2024

Lisätietoa Tevis-Palstalla.

Mikko, 28.5.2014

Kurkista menneeseen, bailaa kohti tulevaisuutta

Tevis-Klubi #2 Portissa 30.5.2014

30.5. Tevis soittaa kahdesti kuin postimies konsanaan. Illan päräyttää käyntiin TVO-valokuvanäyttelyn avajaiset B-galleriassa. Avajaiset alkavat 17.30 ääniä maan alta -dokumenttielokuvan näytöksellä, jonka jälkeen dj Jänkä-Ernesti sekä osakunnallisista osakunnallisin orkesteri JepJepJep tarjoavat audiota seinillä roikkuvien visuaalisten ilojen lisukkeeksi.

Ja kun kuvia on tapitettu niin että silmissä seisoo, on aika siirtyä hillittömän hillumisen pariin. Illan parhaiden bakkanaalien areenana toimii tällä kertaa anniskeluravintola Portti, jossa Tevis-Klubi #2 tarjoaa perjantai-iltaa viettäville suorastaan härskin hyvää viihdykettä. Ja tulothan menevät suoraan Teviksen uusien tilojen remppailuun. Ole siis siellä tai ole neliö.

Mikko, 21.2.2014

Nyt kannattaa kannattaa

Oletko aina haaveillut Teviksen jäsenyydestä, mutta et ole syystä tai toisesta täyttänyt sääntöjemme jäsenille asettamia vaatimuksia (lue: et ole opiskelija)? Nyt surku pois, sillä tuoreen sääntömuutoksen myötä voit liittyä kannattajajäseneksi! Eikä se ole edes vaikeaa, sinun tarvitsee vain täyttää simppeli nettilomake ja maksaa kannatussumma tilillemme, jonka jälkeen voit kutsua itseäsi — tai yritystäsi/yhdistystäsi, nekin saavat liittyä — tevisläiseksi.

Eikä tässä vielä kaikki! Koska jokainen kannatusjäsen auttaa toimintaame eteenpäin, tarjoamme vastineeksi kannatuksesta mainetta ja glooriaa. Tai ainakin nimen nettisivuillemme koottavaan kannattajalistaan. Josta toki vaatimattomat ja ujot saavat halutessaan kieltäytyä. Mut kyl maar mää ainaki rehvastelisi.

Jos, ja epäilemättä kun, kiinnostuksesi heräsi, ota seuraava askel kohti päivän hyvää tekoa ja klikkaa tästä päästäksesi käsiksi jäsenhakemuksiin.

Mikko, 21.2.2014

Etusivuarkisto

Tältä etusivu näytti ennen vanhaan:

Valid HTML 4.0!
Valid CSS!

Informaatiovuo osakunnasta: tilaa tvoaktiivi-sähköpostilista!

☆ ☆ ☆

Lähtisitkö mukaan? Tee ja tue: kannatusjäsenyys kaikille, opiskelijoille varsinainen tai ulkojäsenyys.

☆ ☆ ☆

Osakuntaravintola on esteetön! (Yläkerran sauna- ja kerhotiloihin kulku valitettavasti vain rappusia pitkin.) Tervetuloa!