Hallituksen kokous 2. 12. 2002

 

Läsnä:  Hallituksen jäsenistä Anton Kupias, Marko Pihl, Tomi Hautakangas, Jani Vehkaperä, Jutta Nerg, Veljo Velling ja Kimmo Makkonen

1.      Kuraattori Tomi Hautakangas avasi kokouksen kello 19.18.
Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2.      Esitetty työjärjestys hyväksyttiin.

3.      18. ja 25. marraskuuta 2002 pidettyjen kokousten pöytäkirjojen hyväksyminen siirretään seuraavaan kokoukseen, koska pöytäkirjoja ei ole kirjoitettu.

4.      Ilmoitusasiat:

·        TYS on asentanut uuden vesilukon kusilaariin.

·        V.S.O.P:n numerossa 2/2002 julkaistu civis Kimmo Makkosen kirjoittama Eka kerta -raportti sai kunniamaininnan TYY:n alayhdistysten lehtikilpailun parhaana artikkelina.

5.      Saapuneet kirjeet: ei ole

6.      Uudet jäsenet: ei ole

7.      Joulukalenteri: Päätettiin, että osakuntatilassa noudatetaan perinteistä joulukalenretimenettelyä. Kalenterin luukku avataan arkipäivinä (ei lauantaisin) kello 13.00, ja palkinto arvotaan läsnäolijoiden kesken laatimalla henkilökohtaiset arvontalipukkeet, jotka sijoitetaan arvonta-astiaan, josta näitä vedetään, kunnes jäljellä on yksi lipuke. Viimeiseen lipukkeeseen nimetty henkilö saa avata joulukalenterin luukun, pitää sen sisältämän palkinnon ja on velvollinen kirjoittamaan itsereflektiiviseen raportin voittokokemuksestaan arvontapaikalle sijoitettuun listaan. Viikonloppujen ja pyhäpäivien arvonta suoritetaan seuraavana arkipäivänä. Päätettiin budjetoida palkintoihin rahaa niiden hinnan verran.

8.      Pikkujoulu järjestetään torstaina 5. 12. 2002 kello 19 alkaen. Ohjelmana on teatteriryhmä Harjaantuneiden esitys, ja Joulupukkia odotetaan vierailulle. Tilaisuuteen hankitaan 45 kg kinkkua ja tehdään riisipuuroa ja glögiä. Illalliskortin hinnaksi päätettiin 4 euroa lihansyöjille ja 3 euroa muille.

9.      Vuokrasopimus: Muut osakunnat ovat kutsuvat koolle kokouksta päättämään vuokrasopimuksen muuttamisesta. Kuraattori Tomi Hautakangas ja civis Kimmo Makkonen menevät kokoukseen, jos se järjestetään. (Muutosehdotuksista ei ole tällä hetkellä selvää käsitystä.)

10.  Flipperikilpailu: Flipperikorjaaja on käynyt, ja flipperit ovat nyt melko ehjiä. Päätettiin avata uusi flipperikilpailu, joka jatkuu seuraavaan vuosijuhlaan asti. Kilpailun säännöt ovat samat kuin edellisessä kilpailussa.

11.  Menneet ja tulevat:

·        25. 11. debattikilpailun finaali – Lanaajat sijoittuivat toiseksi

·        26. 11. Opiskelijajärjestöjen Yormula Cup – TVO:n juniorijoukkue voitti kilpailun

·        27. 11. Biljrdia TVO – Masan baari 6 – 0

·        29. 11. Kostajat ja Deep Turtle

·        30. 11. Ritarikunta

·        5. 12. TVO:n pikkujoulu

·        6. 12. Yksityistilaisuus

·        7. 12. Great Oshkosh Experience, Clark Kent ja Blanket

12.  Muut mahdolliset asiat:

·        Kevät- ja syyskokous on 17. 12. 2002 kello 18.

·        Keskusteltiin finanssiasioista. Päätettiin, että jokaisen kuukauden lopussa jokaisen henkilön jolle osakunta on myöntänyt suullisella sopimuksella lainaa tulee laatia taloudenhoitajan kanssa lainasta velkakirja ja maksusuunnitelma, mikäli kyseisen kuukauden aikana ja aiemmin myönnettyjen lainojen summa on 50 euroa tai enemmän.

13.  Seuraava kokous 9. 12. 2002 kello 19.05.

14.  Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 20.47.

 

 

 

pj. Tomi Hautakangas

 

siht. Kimmo Makkonen