Hallituksen kokous 28. 4. 2004                      11/04

 

Läsnä: Hallituksen jäsenet  Mikko Pakkanen, Marko Pihl, David Herok,  Irina Iljin, Jussi Hakokari, Sakari Seppälä, Janne Jakamo ja Emmi Wichmann sekä Tomi Hautakangas, Petri Loukasmäki, Mikko Metsä- Ketelä ja Veljo Velling

1.      Varapuheenjohtaja Jussi Hakokari avasi kokouksen kello 19.11.
Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2.      Esitetty työjärjestys hyväksyttiin.

3.      Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin.

4.      Ilmoitusasiat:

·        Apuisäntä Herok on lähdössä 4 kuukaudeksi Saksaan.

·        Osakunnan biljardimaila on hajoitettu viime yönä. Syyllinen on selvillä ja on lupautunut tuomaan uuden mailan osakuntaan.

·        Varapuheenjohtaja Hakokari vaatii tiskausta suoritettavaksi useammin.

·        Civis Loukasmäki & hallituksen jäsen Jakamo aikovat suristella osakunnassa vapunpäivänä.

·        Tukussa on käytävä.

5.      Saapuneet kirjeet:

·        Ei ole.

6.      Uudet jäsenet:

·        Ei ole.

7.      Kevätkokous:

·        Viime vuoden tilinpäätös on valmistunut ja täytyy hyväksyä kevätkokouksessa. Tilintarkastajat eivät ole vielä tarkastaneet tilinpäätöstä. Päätetään, että sihteeri Pakkanen ottaa yhteyttä tilintarkastajiin ja päätetään kevätkokouksen ajankohdaksi ja paikaksi torstai 13.5. klo 18 osakunnassa.

8.      Menneet ja tulevat:

·        23.4. Funeral Feast, Legion, Carcase Inc.

·        24.4. Scorched Earth Tactics, Facebreaker(SWE)

·        29.4. Elokuvailta

·        4.5. Sabot(CZE), Deep Turtle

9.      Siivousvuorot:

·        Apuisäntä Herok siivoaa vielä ennen vappua. Vapun jälkeen on Seppälän & Wichmannin siivousvuoro.

10. Muut mahdolliset asiat:

·        Osakuntaan tarvitaan uusi siivousmoppi. Päätetään, että emerituskuraattori Hautakangas hankkii mopin.

·        Videotykin hankinta: On esitetty videotykin hankkimista osakuntaan. Jos videotykki hankitaan niin tarvitaan myös uusi valkokangas. Hallitus suhtautuu periaatteessa myönteisesti hankintaan, mutta taloudenhoitajaa täytyy vielä kuulla asiasta. Päätetään, että varapuheenjohtaja Hakokari sevittää laitteiden hintoja.

·        Ei fasistikolaa: Kokous tulkitsee esityksen niin, että esityksen tekijä haluaa vaihtoehtoja Coca- Colalle. Isäntä Pihl muistuttaa, että osakunnassa on jo myynnissä ekologista kolaa. Kuitenkin myös muita kuin kolajuomia olisi mielekästä tarjoilla. Päätetään ostaa tukkukäynnin yhteydessä muita limonadeja, kuten Jaffaa,  myyntiin.

 

 

·        Juomapoliitinen keskustelu: Siirtyminen siiderin myynnissä 0,5 l pulloihin vaikeuttaisi asiakkaiden valvontaa jos siideri myytäisiin edelleen pulloissa. 0,5 l litran pulloissa on kierrekorkki joka mahdollistaisi omien juomien tuomisen osakuntaan vastaavassa pullossa kuin osakunnassa myytävät. Pihlillä on kaksi ehdotusta tilanteen välttämiseksi. 1) Asiakkaille pakollisen narikan järjestäminen ja 2) siiderin tarjoilu vain kertakäyttömukeissa jolloin tarjoilumukista perittäisiin pantti. Kokous tyrmää narikkaehdotuksen ja kannattaa kertakäyttömukeihin siirtymistä. Päätetään siirtyä tarjoilemaan siideri kertakäyttömukeissa.

·        Apuisäntä Herokin päivystys: Päätetään, että ohjelmapäällikkö Seppälä päivystää poissaolevan Herokin vuorolla loppukevään ajan.

11.  Seuraava kokous ke 5.5. klo 19.

12.  Varapuheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.28.

 

 

 

 

Pj. Anton Kupias

 

siht. Mikko Pakkanen