Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Mikä lossi liikennöi Aurajoessa Turun ja Åbon välillä?:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: papu
« on: August 10, 2017, 12:28:33 »

Lauantai 9.9.2017 // TVO, Turku
Ovet klo 21:00 // Liput 8€ (vain ovelta)
K-18 // A-Oikeudet

Suomen omintakeisinpiin ja tinkimättöminpiin yhtyeisiin lukeutuva Motelli Skronkle saapuu Turkuun.

Illan muut esiintyjät hohkaavat enemmän tai vähemmän muinaista noituutta ja modernia esoteriaa, joten tätä keitosta kannattaa maistaa(???!!)

Motelli Skronkle
Luuranko
Herrat J.
Toni Kandelin

Lämpimästi tervetuloa!
___________

MOTELLI SKRONKLE

Mitä on underground? Yksiselitteistä vastausta on vaikea antaa, mutta ainakin se on kapinaa status quota, sovinnaisuutta ja byrokratiaa vastaan, itsestään selvinä pidettyjen asioiden ja asenteiden kyseenalaistamista. Jonkin sortin hulluudestaan huolimatta se on hetkessä elävää, säätelemätöntä veretöntä filosofista terrorismia vapauden, ilon ja – tosiaankin! − kadotetun terveen järjen puolesta. Nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Tehtävää on Suomessa hoitanut kunnialla jo vuosikymmeniä Motelli Skronkle ja nyt parikymmentä vuotta enemmän tai vähemmän hibernaatiotilassa ollut ryhmä on jälleen tosi tarkoituksella aktiivinen niin keikka- kuin levyrintamallakin.

Uusi Juna-albumi ilmestyi Ektro-merkillä loppuvuodesta 2016 ja niitti ylistystä kaikilla lehtereillä, kuten myös bändin paluukeikat Juna esittelee uusiutuneen triosta 5-henkiseksi kasvaneen bändin, jossa laulaja-kitaristi-trumpetisti Raatikaisen, basisti-kitaristi Veli-Petteri Rajannin ja rumpali Esko Varosen ydinryhmän seuraan ovat liittyneet kitaristi Tuomas Luukkonen (Janne Laurilan Tuhlaajapojat, Ville Leinonen, jne) ja klassiselta puolelta myös jazz-yhtye Jahnukaisiin koukannut sellisti Mirkku Mattila.

Skronkle (ääni, jonka sarjakuvahahmo Pulterin kivipyörä pyöriessään synnyttää) on onnistunut vaikeimmassa eli uusiutumaan alkuperäistä identiteettiään menettämättä. Paradokseihin uskovalle bändille sopii, että sen raaka minimalismi kuulostaa nykyään myös jollain mystisellä tavalla hienostuneelta.
Yhtye on julkaissut kaikkiaan neljä albumia, joista vanhemmat, Motelli Skronkle (1990), Susien laki (1992) ja Koi (1994), ovat keräilijöiden metsästämiä harvinaisuuksia. Nyt ne on onneksi Ektron toimesta julkaistu uudestaan.

Nyt nälkä on kova. Siksi Motelli Skronkle jatkaa valitsemallaan ainutlaatuisella tiellä lihaa säästämättä ja hengestä tinkimättä. Elämän puolesta.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=153&v=DDH6Be5azu0

HERRAT J

Herrat J on yhtä kuin laulaja/kitaristi Juri Jalasmäki ja rumpali Jussi Virkkumaa.

https://soundcloud.com/user-469743273

LUURANKO

Turkulainen rock-yhtye. Ensimmäinen keikka uudella kokoonpanolla.

TONI KANDELIN

Toni Kandelin(s.1979)on turkulainen ohjaaja, käsikirjoittaja, näyttelijä ja muusikko. Kandelin on valmistunut Turun taideakatemian esittävän taiteen linjalta ja hän on opiskellut elektronista musiikkia Oulun konservatoriolla Jukka Ruohomäen johdolla. Hulluksi saarnamieheksikin tituleeratun Kandelinin kolmas sooloalbumi "öisiä lauluja" julkaistiin elokuussa 2017.

https://tonikandelin.bandcamp.com/releases