Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Mikä lossi liikennöi Aurajoessa Turun ja Åbon välillä?:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Laura
« on: September 12, 2017, 12:37:24 »

Vuodesta 2015 perinteikkäästi toiminut Teviksen krustimarttakerho on ompeluseurojen sarjassa kokoontumisajoista kunniakkain. Syksyllä 2015 ensiaskeliaan ottaneen käsityöporukan visiona on ollut kokoontua muutamia kertoja kuukaudessa puuhastelemaan yhdessä erilaisten hyväntekeväisyysprojektien ja vapaamuotoisten askarteluprojektien parissa. Solidaarisuus ja ekologisuus pysyvät mielessä yhteiskäytössä olevien koneiden suristessa ja puikkojen kilistessä.

Krustimarttojen hallussa on kaksi ompelukonetta, joilla ollaan väsäilty kangaskasseja vastaanottokeskuksiin ja merkkaritarpeiksi Aputehtaan tukikeikalle. Käsityöpajoissa ollaan harsittu ratkenneita saumoja kasaan ja kiinnitelty patcheja muun muassa haaroihin. Vaateduunailun lisäksi Krustimartat ovat virkanneet vittuja ja turvalonkeroita.

Marttuus ei katso sukupuolta tai oikeastaan mitään muutakaan silmiin. Kaik tervetullei toimintaan mukaan. Tulevaa ohjelmistoa voi seurata liittymällä Krustimarttojen Facebook -ryhmään tai kurkistelemalla TVO:n nettisivujen kalenteria.

https://www.facebook.com/groups/138048906540779/
http://tvo.utu.fi/palsta/index.php?action=calendar

TVO
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku
A-oikeudet


https://www.facebook.com/events/1751783648456288/