Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Keikat ja tapahtumat / Abortti 13 reenit salissa
« Last post by Volvo-Pete Kulmanen on May 14, 2019, 19:45:59 »
2.6. Sunnuntai noin 12-17
3
Keikat ja tapahtumat / pe 7.6. Jess and the Ancient Ones + Spiritus Mortis
« Last post by papu on May 08, 2019, 17:31:32 »
Perjantai 7.6.2019 // TVO
Klo 21-02 // Liput 12€/14€
K-18 // A-Oikeudet

Svart Night Turku: Jess and the Ancient Ones + Spiritus Mortis

Perjantaina 7.6. TVO:lla vietetään Svart Recordsin juhlavuoden konserttia Turussa. Paikalle on saatu kotimaisen psykedeelisen occult rockin ykkösnimi Jess and the Ancient Ones sekä doom metal pioneeri Spiritus Mortis.

Onnettomien sairastumisten vuoksi Jess and the Ancient Onesin keikkaa on jouduttu jo kahteen kertaan siirtämään, mutta kolmas kerta toden sanoo. Edelliselle keikalle ostettu lippu käy tulevaan konserttiin sellaisenaan.

Ennakkolippujen myynti käynnistyy viikolla 20.

https://www.facebook.com/jessandtheancientones/
http://www.spiritusmortis.com/
https://www.facebook.com/spiritusmortis.official/

www.svartrecords.com
www.facebook.com/svartrecords
www.svartmusic.com
www.instagram.com/svartrecords
4
Keikat ja tapahtumat / Re: Abortti 13 reenit
« Last post by Volvo-Pete Kulmanen on May 03, 2019, 02:07:00 »
tai en osaa postata oikein. oli  sunnuntaina 28.4.
5
Keikat ja tapahtumat / Re: Abortti 13 reenit
« Last post by Laura on April 29, 2019, 23:50:12 »
minä päivänä? enkö ossaa vaan kattoo
6
Hallitus ja jäsenasiat / Re: ma 29.4. Kevätkokous
« Last post by papu on April 29, 2019, 15:58:25 »
Ehdotan kokouksen työjärjestykseksi seuraavaa:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen - valitaan puheenjohtaja, sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkistajaa ja kaksi äänetenlaskijaa
3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Työjärjestyksen hyväksyminen
5. Ilmoitusasiat
6. Esitetään vuosikertomus, tilit ja tilintarkastajien kertomus sekä lausunto
7. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille
8. Valitaan puheenjohtaja kaudelle 2019-2020
9. Valitaan toiminnanjohtaja 2019
10. Valitaan isäntä 2019
11. Valitaan emäntä 2019
12. Keskustellaan Köydenpunojankadun tilan ongelmista sekä osakunnan nykytilasta ja tulevaisuudesta
13. Esitys/ehdotus: Riku Hautalan erottaminen uusnatsistisen toiminnan vuoksi
14. Muita mahdollisia asioita
15. Uuden jäsenkokouksen koolle kutsuminen
16. Kokouksen päättäminen

Itse olen estynyt saapumaan kokoukseen. Muuttopäivä huomenna ja en ole ehtinyt valmistautumaan juurikaan, koska viimeisen kahden viikon aikana ei ole ollut ainoatakaan vapaapäivää sillä aika on kulunut tiiviisti palkkatöiden ja TVO:lla tehtävien vapaaehtoistöiden merkeissä. En usko että tämä on ongelma sillä kokouksen sisältö lienee aika löyhä.

Tilinpäätös ei ole valmistunut, joten kokous todetkoon vain että vastuuvapautta ei voida myöntää. Tärkeää on myös uuden kokouksen koollekutsuminen. Tärkeää olisi nyt viimein saada hallitus muodostettua. Tuo esitetty erottaminen käsittely on pidempi prosessi, joten kokous katsokoon järkevän tavan toimia. Kokoukseen haluaisin ilmoittaa seuraavaa:

Koska nyt eletään jo pian toukokuuta ja toimintasuunnitelmaan kirjattua oman virkani palkkausta tuskin pystytään toteuttamaan valitsevan tilanteen ja talousongelmien vuoksi, ilmoitan täten, että jään määrittelemättömälle tauolle ohjelmapäällikkö-virasta maanantai 10.6. alkaen. En pysty toteuttamaan laadukasta ohjelmaa tulevaisuuden ollessa näin epävarma. Lisäksi en pysty enää tinkimään omasta taloudestani tekemällä palkatonta vapaaehtoistyötä tässä mittakaavassa. Tuolloin 10.6. alkaen lopetan siis myös minulle jostain kumman syystä kasautuneet baarivastaavan tehtävät kuten työntekijöiden esimiehenä toimimisen, työntekijöiden ja työvuorojen hoitamisen, juomatilauksien hoitamisen sekä muut pienet huomattavasti aikaa vievät baarityöhön liittyvät asiat.

Lisäksi haluan tuoda kokoukselle tiedoksi pettymykseni TVO:n tukisäätiöön. Erityisesti puheenjohtajan ankean suhtautumisen nykytilan vakavuuteen. Julkinen salaisuus lienee, että puheenjohtajan kanssa asioiminen on täyttä myrkyn juontia, koska kukapa nyt tuota ylimielistä vittuilua jaksaisi kuunnella. En ainakaan mä enää. Lisäksi lukuisat valheet ovat rasittaneet ja hankaloittaneet toimintaa tässä erittäinkin paljon. Alkaen esimerkiksi valehtelusta jossa Suvi olisi vuosijuhlaillallisella bookattu hallituksen kasaajaksi ja hänellä käytössä joku mysteerinen 800€ summa jäsenrekryyn. Täyttä valetta. Suurimpana toimintaa haittaavana valheena lienee laiton vuokranantajan kanssa tehty sopimus jossa on luvattu että vuokrarästejä maksetaan pois kuukausittain niin että kaikki on maksettu juhannukseen mennessä. Asiasta kysyttäessa valehdeltu että ei ole sopimus, mutta vuokranantajamme kanssa taas puhuttu sopimuksesta. Aktiivisten TVO:laisten ja TVO:n ystävien yhteistyöllä on koitettu miettiä ratkaisua tilanteeseen ja koottu porukkaa kokoon. Puheenjohtaja oli sabotoinut toimintaa valehdellut eräälle ryhmän jäsenelle että TVO:laiset ovat vittuilleet ja haukkuneet häntä. TVO:laisille hän taas kertoi että on pyytänyt avuksi henkilöitä ja otti kunnian itselleen ryhmän kasaamisesta. Tähän väliin Kaurismäki-festeistä jaarittelua ja henkselien paukuttelua! Lisäksi valheita on muitakin. Esimerkiksi tämä ikuinen mantra jossa vain oikeata osakuntatoimintaa voidaan tukea jne. Vuokriin ei kuulemma saa rahaa, mutta taloudenhoitajan kertomuksen mukaan joku pieni karkkiraha oli vuokriin nyt myönnetty jollain läppähakemuksella. Asioista kysyminen tulkitaan vittuiluksi. Mikään ei etene mihinkään ja järkevää keskustelua ei pysty käymään. Lisäksi vuonna 2017 luvattiin apua terassitorstaina palkanmaksuun stipendien muodossa mutta tämä hylättiin myöhemmin säätiön kokouksessa muotoseikkojen vuoksi. Näin ollen palkkaa jäi maksamatta noin 500€ aktiivitoimijoille. Kummallisena pidän tälläistä päin naamaa haistattelua jos nyt on mennyt joku "haetaan 2500€ osakuntatoimintaan"-hakemus läpi. Ehkä nyt mennään jopa laittomuuksien puolelle hei? Ja plus kukapa nyt olisi iloinen jos palkkoja kusetetaan?

Mulla ainakin alkaa tulemaan mitta täyteen.
7
Keikat ja tapahtumat / Abortti 13 reenit
« Last post by Volvo-Pete Kulmanen on April 28, 2019, 07:09:44 »
n. klo 12-18
8
Keikat ja tapahtumat / Abortti 13 reenit
« Last post by Volvo-Pete Kulmanen on April 28, 2019, 07:05:24 »
n. klo 12-18
9
Hallitus ja jäsenasiat / Re: la 13.5. Floran päivän retki
« Last post by Kimmolator on April 26, 2019, 15:35:58 »
TVO:n Flora-retki la 11.5.2019

Floran päivä on perinteisesti kevät- ja kesäkauden taitekohta, jota TVO:lla juhlistetaan retkeillen. Tänä vuonna mennään Kuhankuonolle luontoretkelle sekä saunomaan ja grillaamaan!

Nykyään kansallispuiston laidalle pääsee kätevästi Turusta paikallisliikenteen Föli-busseilla, jotka lähtevät Puutorilta. TVO-retkueella ollaan lähdössä kello 11.15 bussilla numero 21. (Seuraava bussi lähtee klo 12.15, silläkin myöhäisemmät voivat kiriä porukan kiinni.) Aikataulut ks. https://www.foli.fi/fi/kuhankuonon-liikenne Lähtöpaikalla Kurjenpesän luontotuvalla on myös runsaasti pysäköintitilaa omilla autoilla saapuville, ja paikka sijaitsee 37 km pyöräilymatkan päässä Turun keskustasta.

Ajatuksena on kiertää Savojärven kierros 6 km, joka koostuu helppokulkuisesta metsäpolusta ja likimain valtatien levyisistä hyväkuntoisista pitkospuista. Ks. https://www.luontoon.fi/kurjenrahka/reittikuvaukset#savojarvi

Lähtöpaikalta katsoen rengasmaisen reitin puolivälissä sijaitsee Savojärven rantapiha, jossa on grillikatos ja Metsähallituksen tarjoamia polttopuita. Grilli ei ole kovin suuri, ja viikonloppulauantaina luultavasti paikalla on väkeä, joten ihan perinteisiin massiivisiin Flora-käristysmässäilyihin se ei sovellu. Uimaankin pääsee kivasti laiturilta. Paikalla on rantasauna, joka on kuumana ja varattu TVO-väen käyttöön klo 14-16. Rantapihalle pääsee myös autolla (Savojärventie), joten jos patikointi ei onnistu, mutta ajokuntoa ja ajoneuvo on, pystyy retkelle osallistumaan saunomisen ja grillipiknikin merkeissä.

Retki järjestyy omakustanteisesti, ja tulee osallistujille edulliseksi, kun kulunkeina ovat omat eväät ja bussilippu tms. matkakulut. Saunamaksusta kerään paikalla vapaaehtoisen kolehdin. Kevät on aikaisessa, ja Floraa päivää on hyvä viettää Kukan päivän aatonaattona. Ennakkoilmoittautuminen ei ole tarpeen ja bussi ajaa aikataulunsa mukaan, mutta olisi toki kiva kuulla osallistumisestanne jo etukäteen. Voitte ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen retkeen tai reittiin liittyvien kysymysten osalta. Ottakaa mukaan ystävännekin, vaikka TVO ei olisi vielä heille tuttu. Flora-retki on myös hyvä tilaisuus tutustua nyt ja aiempina vuosikymmeninä TVO-touhuja pyörittäneiden ihmisten kesken.

Kimmo Makkonen
retkijärjestelijä 2019
puh. 040 516 8090
10
Hallitus ja jäsenasiat / Re: ma 29.4. Kevätkokous
« Last post by Laura on April 26, 2019, 12:07:16 »
Klo 18
Pages: [1] 2 3 ... 10