Sue Mobile Voima Toinen Vaihtoehto

"Mun on vähän vaikea nähdä Runo & Rock -tapahtumaa muualla kuin TVO:lla. Tämä paikka on niin runouden ja rokin kotipesä."
Mika Kivelä, Turun ylioppilaslehti 13.3.2009

Torstai 15.4.

Aikataulu

To 15.4. Klo 20-02. K18. Liput 7/8 euroa.

LOPPUUNMYYTY!
 20:30  Vauhtihirmu 
 21:30  The Seekrets 
 22:30  Kometa 
 23:30  Radiopuhelimet 
 + Dj Jalmari Helle 

Vauhtihirmu

Tulossa.

Salaiset linkit

The Seekrets @ MySpace

The Seekrets

Kometa


Kuva: Heli Suoninen

Radiopuhelimet

Aina ajankohtainen oululainen Radiopuhelimet julkaisee 12. studioalbuminsa ’Radiopuhelimet rakastaa sinua’ Lopunajan festivaalin avauspäivänä. Uusissa kappaleissa tuttu riffijyräys, funk ja raivo, pelkistetyt lyriikat, runttaus ja jazz sekä nyrjähdys psykedeliaan naittavat toisensa jo muutamalla levyllä soineiden urkujen flirttaillessa taustalla. Piakkoin neljännesvuosisadan kunnioitettavaan ikään pelmahtava yhtye on elävä todiste siitä, että jotkut rehelliset asiat rockissa ja elämässä toimivat riippumatta ajasta, paikasta tai naamataulusta. Aggressiivisen riffijyystön, voimakkaiden rytmien ja omaperäisten sanoitusten parissa aina paininut yhtye on ehtinyt moneksi. Yhtye on soittanut reggae- ja Kansanturvamusiikkikomissio-settejä, juhlistanut 20-vuotista uraansa yhtyeen nimeä kantavalla kirjalla, esiintynyt Ylioppilasteatterin 70-vuotisjuhlanäytelmässä ja tehnyt yhdessä ohjaaja Juha Hurmeen kanssa Radiopuhelimet-näytelmän ja Tommi-musikaalin.

Radiopuhelimet kuuluu yhtyeisiin, jotka oli pakko ottaa Lopunajan festareille. Soittihan se ensimmäiset neljä Turun keikkaansa TVO:n tilaisuuksissa (meluhäiriöiden vuoksi KY:llä eli nykyisessä Montussa, mikä tuntuu kieltämättä oudolta) ja on sittemminkin silloin tällöin käväissyt tolpan tuolla puolen. Nyt se palaa paikalle uuden albumin julkaisukiertueella. Radiopuhelimet ei ainoastaan rakasta sinua. Radiopuhelimet näyttää rakastavansa.

J.A.Mäki - laulu
Antti Annunen - basso
Jyrki Raatikainen - rummut
Jarno Mällinen - kitara
Ray Katz - kitara


Kuva: Jaani Föhr

Olvi

Carlings

Proffan kellari

Kustannusosakeyhtiö Sammakko

Levykauppa Äx

Soitin Laine

F-musiikki

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Bar Bristol

Pikku-Torre

K-Puhakka

Tinatuoppi
WCH