"Siellä pitkätukat heiluu eikä ne muuta tee kuin ryyppää."

Oraakkeli jäniksen hahmossa

TVO – osakuntaelämä on ihmisen parasta aikaa

Tevis has left the building

TVO poistui Köydenpunojankadun tiloista. Toteutuneet tuotot eivät riittäneet kattamaan kuluja. Kuinka TVO ry:n toimintaa jatketaan, jää päätettäväksi tulevissa jäsenkokouksissa.

15.5.2019

Kulttuuritarjontaa TVO:lla

Tapahtuu toukokuussa TVO keikat

Radiopuhelimet

Hulda Huima

Ohikulkijat, Musta valo, Kumtus

26.4.2019

Kohti vappua

U.F.Ojala

Mustan kuun lapset

6.3.2019

TVO 8.3.2019

Jess And The Ancient Ones, Spacemothers, Dark Stars

16.2.2019

91-vuotiaan meiniki helmi–maaliskuussa 2019

TVO keikat helmikuu maaliskuu 2019

18.1.2019

TVO-tekijäksi?

Haluatko uudistaa TVO:n toimintaa? Haluatko keikkojen pyörivän nykymalliin? TVO:lla tarvitaan tekijöitä toiminnan pyörittämiseen, mikä vaatii ja antaa paljon. Enimmäkseen TVO toimii vapaaehtoisvoimin.

Nyt tarvitaan tekijöitä moneen hommaan. Vuoden 2018 syyskokouksessa iso osa vastuuasemista jäi täyttämättä, ja maanantaina 11.2.2019 klo 18.00 järjestetään TVO:lla ylimääräinen jäsenkokous hallituksen täydentämiseksi. Vastuuasemissa on toiminut niin opiskelijoita kuin muitakin kulttuuritoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä, ja osallistumaan pääseevät kaikki opintotaustastaan riippumatta.

Nyt TVO tarvitsisi erityisesti tekijöitä, jotka pystyvät sitoutumaan hallitusvastuuseen ja huolehtimaan toiminnan jatkuvuudesta ja kehittämisestä. Monenlaista tarpeellista tehtävää kuitenkin piisaa, vaikkei juuri nyt olisikaan mahdollisuuksia sitoutua hallitustoimeen. Esimerkiksi keikka-askareissa auttavat kädet ovat tarpeen lipunmyynnissä, bändiruokien laitossa, roudailussa ja ovien avaamisessa ajallaan. Laitteiston ja kaluston ylläpidossa tarvitaan talkoilijoita, joilla pysyy hyppysissä mm. tinakolvi, porakone tai pensseli. Tiedotteet tarvitsevat kirjoittajansa ja juhlat järjestäjänsä.

TVO:lla on arkipäivisin usein tila käytettävissä kerhotoimintaan tai yhdessäoloon, siinä lähinnä oma kekseliäisyys ja ehtiminen ovat rajoina. Perinteisten akateemisten juhlien järjestäminen on osa vuotuista osakunnan kiertokulkua, ja samalla tekijä, joka yhdistää eri aikoina TVO:lla toimineita. Kansainvälisestä opiskelijatoiminnasta kiinnostuneille TVO on portti Viroon, jossa ystävyysjärjestötoiminnan kautta pääsee suoraan tapahtumapaikoille.

Kysy lisää sähköpostitse merkki merkki merkki merkki tai jututa tuttuja TVO-laisia!

10.1.2019

Rock ja roll!

Alkuvuosi 2019 keikat TVO:lla

rai rai

TYEMYY x TVO

TYRMY

Lisää tietoa ja tapahtumia TVO:n kalenterissa.

Kimmo, 31.1.2017

Etusivuarkisto

Tältä etusivu näytti ennen vanhaan:

Valid HTML 4.0!
Valid CSS!

Informaatiovuo osakunnasta: tilaa tvoaktiivi-sähköpostilista!

☆ ☆ ☆

Lähtisitkö mukaan? Tee ja tue: kannatusjäsenyys kaikille, opiskelijoille varsinainen tai ulkojäsenyys.

☆ ☆ ☆

Osakuntaravintola on esteetön! (Yläkerran sauna- ja kerhotiloihin kulku valitettavasti vain rappusia pitkin.) Tervetuloa!