TVO jättää leimansa   TVO on naisellinen

 

Olenko keskeneräinen vai valmis?

Oraakkeli jäniksen hahmossa

Turun Yliopiston Varsinaissuomalaisen Osakunnan Seniorit r.y.

elämää jälkeen valmistumisen

Esittely

TVO:n Seniorit ry. on tutkinnon myötä osakunnasta uloskasvaneiden yhdistys. Toiminta senioriyhdistyksessä on luonteva tapa jatkaa osakuntatoimintaa ja lievittää eroahdistusta valmistumisen jälkeen.

TVO:n senioreita ja osakuntalaisia matkalla pohjoiseen

Toiminta

Kevät- ja syyskokoukset
Sääntömääräiset jäsenkokoukset pidetään kahdesti vuodessa maalis- ja marraskuussa. Kokouksista tiedotetaan postituslistalla sekä vuosi- ja seniorijuhlakutsujen yhteydessä.

TVO:n juhlat ja retket

TVO:n senioreita Ahvensaaressa syksyllä 2015
Seniorien perinteinen syysregatta järjestettiin ensimmäistä kertaa Ahvensaareen 12.-13.9.2015.

Seniorien läsnäolo osakunnan seniorijuhlissa marraskuussa on lähes velvollisuus. Myös osallistuminen mm. vuosijuhliin maaliskuussa, Floranpurjehdukseen, pikkujouluihin ym. kinkereihin on enemmän kuin suotavaa. Seniorit huolehtivat osaltaan myös yhteydenpidosta TVO:n ystävyysosakunta Rotaliaan. Monet TVO:n seniorit ja opiskelijat harrastavat veneilyä, ja vuodesta 2015 alkaen on otettu tavaksi järjestää yhteisregatta Saaristomerellä. Tietoja tapahtumista julkaistaan Tevis-Palstalla: Keikat ja tapahtumat. Siellä on nähtävissä mm. vuosijuhlien ja seniorijuhlien päivämäärät vuoteen 2019 saakka.

Seniorien jäsenrekisteri ja postituslista
Niin yhdistyksen jäsenkirjeet kuin kutsut TVO:n vuosi- ja seniorijuhliin lähetetään jäsenrekisterin tietojen mukaan, joten kekkereihin haluavien kannattaa pitää nimi- ja osoitetietonsa ajantasalla. Senioriyhdistyksen sähköpostilistaa käytetään kaikenlaiseen osakuntasenioritoimintaa koskevaan tiedotukseen. Sähköpostilistalle lähetetään viestejä maltillisissa määrin aina, kun osakunnassa tai senioriyhdistyksessä on suurempia tapahtumia. Listan lähettäjäjoukkoa rajattu, eikä listalle sen ansiosta tule roskapostia. Osakunnan toimintaa tiuhempaan seuraavien kannattaa lisäksi tilata TVO:n nuorisolle suunnattu tvoaktiivi-lista.
Päivitykset sekä listoille tahi niiltä pois haluamiset ilmoitetaan sihteeri Kimmo Makkoselle, merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki .

Liittyminen

Senioriyhdistykseen ovat tervetulleita kaikki valmistuneet osakunnan jäsenet. Yhdistyksen jäseneksi on otettu myös henkilöitä, jotka ovat toimineet osakunta-aktiiveina, mutta sittemmin jatkaneet muulle uralle ilman loppututkintoa korkeakoulusta.

Liittyäksesi ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin tai puheenjohtajaan, tai tutustu toimintaan osallistumalla yhdistyksen tapahtumiin ja tapaamisiin.

Senioriyhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa kalenterivuodessa. Jäsenmaksun voi suorittaa tilille FI71 1525 5000 0341 27.

Hallitus

Senioriyhdistyksen hallituksen vuonna 2020 muodostavat

puheenjohtaja curator emeritus Tomi Hautakangas
varapuheenjohtaja curator emerita Anna Puukka
taloudenhoitaja curator emeritus Mikko Jakonen
sihteeri curator emeritus Kimmo Makkonen
varsinainen jäsen curator emerita Sara Bronstein

varajäsen senior Otto Haaki
varajäsen senior Marja Räisänen

Yhteystieto

Puheenjohtaja Tomi Hautakangas
puhelin: +358505904871
sähköposti: merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki

Sihteeri Kimmo Makkonen
sähköposti: merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki merkki

Valid HTML 4.0!
Valid CSS!

Informaatiovuo osakuntanuorisolta: tilaa tvoaktiivi-sähköpostilista!

★ ★ ★